7PRÓBA-játékunkon bárki részt vehet, aki kitölti tesztünket. A 7PRÓBA-kvíz kitöltésének módjáról e-mailben értesítünk minden regisztrált érdeklődőt! A Felfedezők Napja előadásaira ide klikkelve tudsz regisztrálni, ha még nem tetted meg!

Egy 13+1 kérdésből álló kvízt állítottunk össze, ahol a kérdésekre adott válaszok közül ki kell választanod a helyeset. Minden helyes válasz 1 pontot ér, összesen 14 pont szerezhető. A legalább 5 pontot elért játékosok vesznek részt sorsolásunkon, ahol értékes nyereményeket nyerhetnek. Legyél köztük te is! Hallgass meg minél több előadást, töltsd ki a tesztet és nyerj!
A kérdések az előadásokon elhangzottakra épülnek. Így minél több előadáson veszel részt, annál nagyobb a valószínűsége, hogy meg lesz az 5 pontod!

A kvíz kitöltésére június 14-e, vasárnap 17.50-ig van lehetőséged! Az ezután kitöltött tesztek már nem vesznek részt a játékban! Egy versenyző csak egy teszt megoldásával vehet részt. Amennyiben többet is kitöltesz, akkor is csak az elsőt fogjuk értékelni és a sorsolásban is csak az első vesz részt! Érdemes tehát a tesztet a rendezvény vége felé kitöltened!

Ha már kellően felkészültél és több előadást meghallgattál csak akkor töltsd ki tesztünket, melynek linkjét csak a regisztrált résztvevőknek küldjük el!

A sorsolásra a Felfedezők Napja virtuális előadótermében kerül majd sor vasárnap 18 órakor.
Ugyanazzal a linkkel és MEETING ID-val léphetsz be, melyet regisztrált résztevőinknek küldünk el!

Ha játszottál velünk, de nem tudsz részt venni a sorsoláson, akkor is nyerhetsz. E-mailben értesítünk, ha te vagy az egyik szerencsés. Ha valamely ajándék nyertese nem válaszol e-mailünkre június 21-e vasárnapig, akkor nem jogosult a nyereményére. Ebben az esetben új nyertest fogunk húzni!

Sok sikert és szerencsét a játékhoz!