7PRÓBA-játékunkon pecséteket lehet gyűjteni a kiállítóink által működtetett 7PRÓBA-helyszíneken. A feladatokat kiállítóink állítják össze és ellenőrzik! A feladatok a terepi kutatómunkával is kapcsolatos tudást és képességeket teszik próbára és különböző nehézségűek. Ettől függően lehet 1 vagy 2, vagy akár 3 pecsétet szerezni egy feladat megoldásával. A sorsoláson való részvételhez 7 pecsétet kell összegyűjteni a játékosoknak 7PRÓBA-útlevelükbe.

A feladatok sikeres teljesítését és a 7 pecsét összegyűjtését követően a 7PRÓBA-útleveleket az INFORMÁCIÓS PULT-nál kell leadni, amelyek ezt követően sorsoláson vesznek részt! 7PRÓBA-útleveleket szintén az INFORMÁCIÓS PULTNÁL kérhet. A 12.55 óráig leadott 7PRÓBA-útlevelek a 13.00-ás, a 18.25-ig leadottak pedig a 18.30-kor kezdődő sorsoláson vesznek részt. A 18.25 után leadott útlevelek már nem vesznek részt a játékban! A szerencsések – kiállítóink jóvoltából – értékes nyereményekkel lehetnek gazdagabbak! A nyereményeket honlapunkon tekintheti meg: www.felfedezoknapja.info

A sorsoláson csak a jelen lévő versenyzőknek adunk át díjat!
Amennyiben a nyertes nincs jelen, a későbbiekben nem jogosult az ajándék átvételére! A sorsolási bizottság ilyen esetben rövid várakozás után új nyertest húz! A sorsoláson a 7PRÓBA-útlevélen feltüntetett és leadott név és lakcím helyességét a nyertes személyi okmányai segítségével ellenőrizzük! A játékban bárki részt vehet, aki összegyűjti a szükséges mennyiségű 7PRÓBA-pecsétet és a megadott határidőig leadja 7PRÓBA-útlevelét. Egy játékos akár több útlevéllel is részt vehet a játékban!